Ikon Telefon
070-344 05 00
Ikon Öppettider
Vardagar 11:00 - 17:00

Nyheter

2022-12-19

Nya driftpriser för webbsidor

Som en följd av ändrade priser hos våra leverantörer kommer vi att anpassa driftpriserna för alla webbsidor inför 2023. Ändringen påverkar ej driftkostnad för E-handel.

 • Driftkostnad utan CMS - 275kr/mån
 • Driftkostnad med CMS - 395kr/mån
 • Driftkostnad Business - 795kr/mån
 • Driftkostnad E-handel - 795kr/mån

(25% moms tillkommer på alla priser)

2021-12-12

Webbsida med månadsavtal

För dig som vill ha en bekväm helhetslösning för din webbsida kan vi nu erbjuda avtal med månadsbetalning där allt ingår. Du betalar en fast månadsavgift för webbsida inklusive webbhotell med säkerhetslösningar och automatisk backup. Dessutom ingår support med uppdateringar och ändringar av innehåll. Din webbsida förblir alltid aktuell utan ”gammalt skräp” och felaktiga uppgifter såsom gamla öppettider, mejladresser och telefonnummer som inte gäller längre. Kontakta oss om du vill veta mer eller beställa tjänsten.

2021-01-20

Vi behöver fler säljkonsulenter

Just nu tar vi emot ansökningar för att bli säljkonsulent. Vi behöver komma närmare kunden och söker representanter till norra- västra- och södra Sverige. Som säljkonsulent hos Visimedia får du ett fritt arbete med provisionsbaserad lön där du själv styr över dina arbetstider och som ger stora förtjänstmöjligheter vid bra resultat. Du skickar in din intresseanmälan via sidan jobb, eller så kan du mejla till: jobb@visimedia.se senast den 31/1-2021.

2020-04-17

Ny medarbetare

Vi hälsar Kevin välkommen till vårt team. Han kommer huvudsakligen att sköta kundkontakter i Göteborgsområdet och Västsverige men även andra delar av landet.

2019-12-02

Nytt kontor

Från och med december hittar du vårt nya kontor på Rälsgatan 6B i Gävle. Välkommen!

2019-07-01

Vill du sälja våra tjänster till företag?

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av olika webbtjänster och annan grafisk produktion. Om du tror att detta passar dig kan du läsa mer och skicka in dina uppgifter via formuläret på sidan Jobb

2019-05-31

Webbhotell, Domän och E-post ingår

Inga månadsavgifter under de 6 första månaderna!

När du beställer en ny webbsida innan den 15/6 ingår webbhotell, egen domän och e-post i 6 månader.

2019-01-23

Kampanj på E-handel

Vi har just nu en kampanj på produktion av webbshop som pågår tom 2019-02-15.

Om du har funderat på att skaffa en webbshop för att sälja dina produkter finns nu en möjlighet att förverkliga dina idéer genom att beställa en helt komplett webbutik till 50% av det ordinarie priset.

Läs mer

2018-06-15

BankID – på er webbplats

Låt era besökare och kunder godkänna avtal eller beställa tjänster och varor via BankID.

Genom ett nytt samarbete kan vi nu integrera BankID på er webbplats. Tjänsten kan användas i många olika sammanhang. Till exempel kan man låta besökaren godkänna avtal direkt på webbplatsen, eller låta personer identifiera sig för inloggning till medlemsregister med mera. Vi skräddarsyr tjänsten med de uppgifter och funktioner som passar ert företag eller organisation.

Kontakta oss om du vill veta mer.

2018-05-25

GDPR – General Data Protection Regulation

Nu har de nya personuppgiftsreglerna börjat gälla. Om du driver en hemsida där du hanterar vissa personuppgifter behöver du se över dina rutiner för hur du hanterar dessa.

Här är en checklista från Datainspektionen över de grundläggande principerna för GDPR.

 • Bestäm ändamålet: Varför ska ni behandla personuppgifter? Vad är ert syfte?
 • Hitta en rättslig grund: Vilken rättslig grund i dataskyddsförordningen stödjer ni er på när ni behandlar personuppgifter?
 • Informera de registrerade: Är informationen lätt att hitta och är den lätt att förstå för de registrerade?
 • Ha rätt uppgifter: Behandlar ni bara de personuppgifter som ni behöver för ändamålet? Har ni för mycket personuppgifter?
 • Skydda personuppgifterna: Har ni vidtagit tillräckliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder? Har ni gjort en risk- och sårbarhetsanalys?
 • Radera uppgifter: Har ni rutiner för att radera personuppgifter när de inte längre behövs för ändamålet?
 • Visa att ni gör rätt: Har ni dokumenterat er personuppgiftsbehandling, inklusive beslut och överväganden? Har ni skapat interna riktlinjer för dataskydd och hantering av personuppgifter?

Läs mer på Datainspektionens webbplats

Nyhetsbrev »
Tack! Ditt meddelande är skickat.
Oops! Något gick fel när meddelandet skulle skickas.