Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om webbsidor och marknadsföring.
En responsiv webbsida anpassar sig efter datorn eller läsplattan som den visas på. Det betyder att man kan få ett bra och funktionellt innehåll på olika enheter.
Det beror på vilken typ av hemsida du väljer. Det finns olika alternativ, från enklare blogginlägg till möjligheten att ändra allt innehåll såsom texter och bilder och även lägga till nytt innehåll via CMS.
Javisst kan du det. Din domän kan flyttas till ett nytt webbhotell eller finnas kvar på tidigare plats beroende på vilka funktioner du väljer. Domänadress och webbhotell är olika saker.
Du kan använda alla bilder som du tagit själv, men man kan inte hämta en bild från internet hur som helst. Grundregeln är att den som publicerar bilden måste äga rättigheten till den. Självklart får du hjälp att hitta lämpliga bilder och annat passande material.
Om man vill ha möjlighet att göra ändringar på webbsidan använder man oftast en databas där man gör ändringarna som sedan hämtas till presentationen på webbsidan. För att göra ändringar i databasen använder man ett sk. CMS (Content Management System) så att man inte behöver ändra i själva koden. Då kan man alltså göra textändringar och byta ut bilder eller göra blogginlägg med mera utan att ändra strukturen för sidan. För en helt statisk sida behövs ingen databas.
Vill du ha hjälp att hantera din sida kan du teckna ett supportavtal så fixar vi uppdateringar och ändringar löpande så att din webbplats alltid är aktuell med ny information. Du kan välja mellan grundsupport eller totalsupport: Supporttjänster
Absolut, du kan få hjälp att utforma hela kampanjen, från idé till införande i olika medier som tryck eller webb.
Normalt kostar e-handelsfuktioner extra beroende på hur du vill använda din webbutik. Priset styrs bland annat av antal produkter och funktioner.
Ja, du kan välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen på 12 månader.
Självklart kan du göra det. Det är ju din hemsida även om Visimedia producerat den åt dig.
Din webbplats måste lagras någonstans och det normala är att använda ett webbhotell som sköter driften av servern. Man kan naturligtvis ha en helt egen server men det brukar sällan fungera bra beroende på många olika faktorer.
Du kan läsa om hantering av personuppgifter på sidan Villkor.