Ikon Telefon
070-344 05 00
Ikon Öppettider
Vardagar 11:00 - 17:00

Välkommen till Visimedia!

Vi skapar webbsidor med fokus på design och funktion. Alla webbplatser utformas med responsiv design för att fungera bra på alla slags enheter som mobiltelefoner, surfplattor och såklart stationära- och bärbara datorer.

Du kan också få hjälp med grafisk design för webben, eller reklam och profilering till olika trycksaker och skyltar med mera.

Vi jobbar med alla former av digital marknadsföring där vi hanterar SEO- och SEM-kampanjer på Google och i Sociala medier.

WebbsidorGrafisk DesignFototjänsterE-handelKampanjerIdé och Marknadsföring
Webbsidor
Grafisk Design
Fototjänster
E-handel
Kampanjer
Reklam
Webbsidor
Datormus

Vad kan vi göra för dig?

Ikon Webbsidor

Webbsidor

Vårt huvudområde är produktion av webbplatser för företag och privatpersoner. Det kan handla om enkla profilsidor eller komplicerade webbplatser med många olika funktioner.

Ikon Grafisk Design

Grafisk design

Vi producerar alla typer av grafiskt material såsom illustrationer, bilder och filmer för både webb och tryck. Även anpassat material för sociala medier.

Ikon Idé

Idé och marknadsföring

Ibland behöver man se sitt företag utifrån en annan vinkel. Vi kan ge dig nya perspektiv och idéer för marknadsföring i olika kanaler. Vi utformar hela marknadskampanjer för alla tänkbara media.

Varför välja Visimedia?

Ikon gul bock

Du vet vad du får

Som kund ska du kunna lita på att vi gör vårt bästa för att uppfylla dina önskemål. Vi gör avstämningar under produktionen och arbetar fram slutprodukten tillsammans med tät kommunikation för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Ikon gul bock

Inga extrakostnader

Du kommer inte få någon obehaglig överraskning över tillkommande avgifter, då målsättningen är att deklarera alla kostnader öppet så att du alltid vet vad totalpriset blir för projektet. Det finns en hel del företag som annonserar om gratis hemsidor, till och med de största aktörerna har hakat på denna trend, men självklart blir det aldrig gratis i slutänden.

Ikon gul bock

Bred kompetens

Vi strävar efter att leverera en produkt med helhetssyn och funktioner som är rätt för sammanhanget. Det innefattar både grafisk design och tekniska funktioner. Vi har genomgått formell utbildning och har kunskaper i Webbdesign, Webbutveckling, Programmering, Grafisk design, Sociala medier och E-handel.

Målsättning

Visimedia arbetar för dig!

Det är alltid du som är kund som bestämmer reglerna, men ibland behöver man lite nya infallsvinklar och det kan vara bra att se saker med andra ögon.

En av målsättningarna är att ge dig nya idéer som kan skapa bättre lönsamhet och effektivitet.

En annan viktig målsättning är att du alltid ska känna dig nöjd med utfört arbete, och därigenom vara en ambassadör för vårt arbete och produktion.

Samarbete med webbtjänster

Förslag
Efter genomgång av önskemål och analys av nuvarande situation, så får du ett förslag innefattande priser och tidsschema. Du kan sedan i lugn och ro fundera på om du vill gå vidare med projektet.

2

Produktion
Om du bestämmer dig för att gå vidare så påbörjas produktionen och du kan få hjälp med de delar som du själv väljer. Det kan vara ett omfattande projekt, eller så har du redan delar som du vill använda. Du får då hjälp att utveckla materialet vidare.

3

Önskemål
Du meddelar vad du önskar hjälp med. Det kan vara att konstruera en webbplats, att hitta nya marknadskanaler eller att skapa en kampanj med tillhörande annonsmaterial. Det finns många olika möjligheter att marknadsföra ett företag eller en produkt.

1

Hur går det till?

Nyhetsbrev »
Tack! Ditt meddelande är skickat.
Oops! Något gick fel när meddelandet skulle skickas.