Ikon Telefon
070-344 05 00
Ikon Öppettider
Vardagar 11:00 - 17:00

Reklam

Du kan få hjälp med att utforma din företagsprofil, logotyp, annonsmaterial eller fordonsdekor med mera. Allt med ett väl anpassat och professionellt utseende.

Ikon Annonser

Annonser

Det finns många former av annonsering, men det gemensamma för all annonsering är att man vill förmedla ett budskap. Hur man gör detta beror på olika faktorer.

En annons bör anpassas efter mediet där den ska synas men framförallt ska den ge önskad effekt. Vad man vill uppnå med annonsen kan tex vara ökad medvetenhet om en produkt eller ett företag, eller så kan avsikten vara att öka försäljningen av en viss vara eller tjänst.

Det gäller alltså att skapa annonsering som ger största möjliga genomslagskraft i förhållande till kostnaden.

Ikon Företagsprofil

Företagsprofil

Ibland har man en solklar idé om hur företaget ska presenteras i olika situationer, men det är också lätt att bli ”hemmablind” och då kanske man inte riktigt ser helheten på samma sätt som kunderna.

Därför är det många gånger bra att ta hjälp utifrån när man skapar sin profil. En helhetslösning blir oftast bäst om man börjar med ”ett blankt papper” och noga går igenom mål och mening.

Verksamhet och målgrupp har såklart stor inverkan på hur en företagsprofil utformas, men man måste även tänka i flera steg. Till exempel bör en logotyp utformas både tekniskt och grafiskt så att den fungerar bra både i tryck och på webben.

Kunden ska helst känna igen sig oavsett om företaget syns på en kaffemugg eller eller i en reklamfilm på bio.

Ikon Webbreklam

Webbreklam

Detta är ett stort område med fantastiska möjligheter. Webben är det självklara utrymmet för all slags reklam. Här kan man marknadsföra sig via filmer, bilder, bloggar och sociala medier.

Det finns alla former av marknadsplatser. Man kan köpa sig en reklamplats på en välbesökt webbsida eller anpassa sin marknadsföring till sin målgrupp via olika tjänster.

På internet kan man också lättare mäta effekten av marknadsföringen än inom andra kanaler. En stor fördel med webben är att man kan ringa in sin målgrupp, och på ett enkelt sätt styra över kostnaden för sin marknadsföring.

Precis som med all annan reklam räcker det dock inte att bara synas, utan innehållet och utformningen av materialet är helt avgörande för resultatet!

Ikon Kampanjer

Kampanjer

Vid en tillfällig kampanj kanske man har en begränsad budget, och vill få ut så stor effekt som möjligt av insatsen.

Ibland kan det vara svårt att se möjligheterna. Då kan några förslag utifrån vara på sin plats.

Du kan få hjälp att skapa en kampanj där insatsen fördelas över olika kanaler för att få en god effektivitet av din marknadsbudget.

Ikon Dekor

Dekor

En bil, buss, släpvagn eller annat fordon kan vara en effektiv marknadsplats. Ibland passar det att styla hela bilen. I andra fall vill man ha en diskret dekor som smälter in, men som ändå fyller sin funktion.

Här finns också utrymme för attraktiv design av skyltfönster och butiksinredning. Man kan med ganska enkla medel totalt förändra intrycket av en butik eller ett kontor.

Ikon Skyltar

Skyltar

Man kan tillverka skyltar av många olika material och i olika utföranden. Allt från ljusskyltar till träskyltar. Det finns även en mängd olika flaggor, vepor och vimplar.

Tveka inte att höra av dig om du behöver en specialdesignad skylt för ditt ändamål.