Tjänster

Vårt mål är att skapa nytta och synlighet för ditt företag.

Ingen kan göra allt. Det är smart att ägna sig åt de områden i företaget man hanterar bäst. Så i stället för att kämpa med marknadsföringen ensam, kan du få hjälp med nya lösningar och idéer. Här hittar du några av de vanligaste tjänsterna.

Symbol för webbsidor

Webbsidor

En bra webbsida är troligen den viktigaste marknadsplatsen ett företag kan ha. Du kan med en professionell närvaro förbättra dina kundrelationer och öka din försäljning.

Symbol för grafisk design

Grafisk Design

Det finns många olika användningsområden för illustrationer. Även teckningar kan många gånger ersätta ett foto. Man kan också blanda foton med illustrationer för att få fram ett budskap.

Symbol för reklam

Reklam

Du kan få hjälp med att utforma din företagsprofil, logotype, annonsmaterial eller fordonsdekor med mera. Allt med ett väl anpassat och professionellt utseende.

Symbol för trycksaker

Trycksaker

Trycksaker kan utformas efter företagets önskemål, och nästan allt går att trycka på. De flesta vill ha en enhetlig profil på sitt kontorsmaterial såsom visitkort, fakturor med mera.

Symbol för fototjänster

Foto

En bild är inte bara en bild. Nästan alla situationer där bilder används är unika. En bild kan optimeras både grafiskt och tekniskt efter olika användningsområden, till exempel webb och tryck.